ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

  12  липня 2022 року, о 10.00 (в режимі відеоконференції)

 

1.               Про візит народних депутатів України П. Порошенка, І. Геращенко, М. Іонової до м. Таллінн (Естонська Республіка) у період з 14 по 15 липня 2022 року з метою обговорення естонсько-української співпраці в оцінці агресивної зовнішньої політики Росії та допомоги Україні у її війні за захист національного суверенітету та відновлення територіальної цілісності.

2. Про візит народного депутата України Ю. Камельчука до м.  Бристоль (Велика Британія) у період з 20 по 27 липня 2022 року з метою проведення зустрічей  із українськими біженцями, посадовцями, депутатами місцевої ради, які допомагають громадянам України, що вимушено покинули державу через військову агресію Російської Федерації.

3. Про візит народних депутатів України С.Власенка, Г.Немирі, Ю. Тимошенко до м. Токіо (Японія) у період з 25 липня по 6 серпня 2022 року з метою участі у конференції "Геополітичний виклик: Японія та Азійсько-Тихоокеанський регіон у мінливому світі".

4. Про візит в Україну представників Народних Зборів Албанії з метою розвитку українсько-албанських міжпарламентських зв'язків у контексті залучення можливостей діалогу на міжнародному рівні.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку